Ürünler

Kabuklu Fındık

 

Menşei: Türkiye 
İşleme: Hasat edilen fındıkların yeşil çotanak kabukları çıkartılarak, kabuklu fındıkların güneş ışığında kurutulmaları sağlanır.
Tüketimi: Çerez olarak kullanılabilir.
Ölçüleri: Müşterilerin taleplerine göre 14-16mm, 16-18mm, 18-20mm, 20-22mm olabilir.
Paketleme Seçeneği:Jüt torbalar içerisinde.

 

 

Natürel İç Fındık

 

Menşei: Türkiye 
İşleme: İç fındıkların kabukları çıkartılarak, derisiyle birlikte bırakılması
Tüketimi: Çerez olarak kullanılabilir.
Ölçüleri: 9-11mm, 11-13mm, 13-15mm, 14-16mm, veya 9mm’den 16mm’ye kadar 1-2mm ölçü farkıyla olabilir. 
Paketleme Seçenekleri: Jüt torbalar, kağıt torbalar, şeffaf, alüminyum havası alınmış paketler, karton kutular ve büyük kutular içerisinde.

 

 

Beyazlatılmış İç Fındık

 

Menşei: Türkiye 
İşleme: Yüzde 3-5’lik bir nem seviyesinde iç fındıkların kavrularak zarlarından ayrılmaları sağlanır, hala zarlı kalanlar bir tarafa ayrılır. 
Tüketimi: Şekerleme, dondurma, çikolata, pastane ve hamur işleri için hammadde olarak kullanılır. 
Ölçüleri: 9-11mm, 11-13mm, 13-15mm veya 9mm’den 15mm’ye kadar 1-2mm’lik ölçü farklarıyla.
Paketleme Seçenekleri: Naylon torbalar, kağıt torbalar, şeffaf veya alüminyum havası alınmış paketler, karton ve büyük kutular.

 

 

Kavrulmuş İç Fındık

 

Menşei: Türkiye 
İşleme: Yüzde 0,8 – 3’lük bir nem seviyesinde iç fındıkların kavrularak zarlarından ayrılmaları sağlanır, hala zarlı kalanlar bir tarafa ayrılır.
Tüketimi: Şekerleme, dondurma, çikolata, pastane ve hamur işleri için hammadde olarak kullanılır.             
Ölçüleri: 9-11mm, 11-13mm, 13-15mm veya 9mm’den 15mm’ye kadar 1-2mm’lik ölçü farklarıyla.
Paketleme Seçenekleri: Naylon torbalar, kağıt torbalar, şeffaf veya alüminyum havası alınmış paketler, karton ve büyük kutular.

 

 

Kıyılmış Fındıklar

 

Menşei: Türkiye 
İşleme: Yüzde 3 – 5’lik nem seviyesinde beyazlatılmış iç fındıklar, yüzde 4-6’lık nem seviyesindeki natürel fındıklar ile % 0,8-3’lük nem seviyesinde kavrulan iç fındıklar seçilip kıyma makinelerinde müşterilerin taleplerine uygun olacak şekilde kıyılıp kalibre edilirler.
Tüketimi: Şekerleme, dondurma, çikolata, pastaneler ve hamur işleri için hammadde olarak kullanılır.             
Ölçüleri: 0-12mm arasında olmak üzere arzulanan her ölçüde dilinebilir, örneğin 0-4mm, 1-3mm, 2-4mm, 3-5mm, 4-6mm, 4-8mm, 5-11mm, 7-11mm, 8-11mm vs.
Paketleme Seçenekleri: Naylon torbalar, kağıt torbalar, şeffaf veya alüminyum havası alınmış paketler, karton ve büyük kutular.

 

 

 

Dilinmiş Fındık

 

Menşei: Türkiye 
İşleme: Yüzde 3-5lik nem seviyesinde beyazlatılmış iç fındıklar, yüzde 4-6’lık nem seviyesindeki natürel fındıklar ile % 0,8 – 3’lük nem seviyesinde kavrulan iç fındıklar seçilip dilimleme makinelerinde müşterilerin taleplerine uygun olacak şekilde dilinip kalibre edilirler.
Tüketimi: Şekerleme, dondurma, çikolata, fırıncılık ve pasta ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Ölçüleri: 0,7mm ile 3mm arasında arzu edilen kalınlıkta üretilir.
Paketleme Seçenekleri: Naylon torbalar ve karton kutular.

 

 

Fındık Unu

 

Menşei: Türkiye 
İşleme: Yüzde 3-5’lik nem seviyesinde beyazlatılmış iç fındıklar, yüzde 4-6’lık nem seviyesindeki natürel fındıklar ile yüzde 0,8 - 3’lük nem seviyesinde kavrulan iç fındıklar seçilip un öğütme makinelerinde öğütülerek eleklerden geçirilirler.
Tüketimi: Şekerleme, dondurma, çikolata, pastaneler ve hamur işleri için hammadde olarak kullanılır.
Ölçüleri: 0-1,5mm, 0-2mm, veya 0-3mm
Paketleme Seçeneklerii: Naylon torbalar, karton kutular  içinde yüzde 50 havası alınmış torbalar

 

 

 

Fındık Püresi

 

Üretim Yeri: Türkiye 
İşleme: Hafif, orta ve koyu şekilde kavrulmuş bütün fındıklar öğütücü ve karıştırıcı makinelerden geçirilerek sıvı haline dönüştürülürler, ve şartnamelere uygun olarak kalibre edilirler.
Tüketimi: Şekerleme, dondurma, çikolata, pastaneler ve hamur işleri için hammadde olarak kullanılır.
Ölçüleri:20-80  mikron (müşterilerin belirlemelerine göre)
Paketleme Seçenekleri: Plastik, metal kaplar, IBC tankları ve tank kamyonları

 

  • nuts.jpg